måndag 25 maj 2009

stor på jorden.

Enzo har ett problem, ett stort problem! Han tror att han är stor som en elefant och farlig som ett lejon. Verkligheten är en annan, han är en fralla på 15kilo! Alltså ingen farlig elefant!

När man tror att man är stor på jorden kan det leda till problem. Men då får man skylla sig själv! Igår var vi ute med Frida, Fredde, Herman och Casper. Gick jättebra att gå ute på björnön tillsammas alla. Men när vi kom till andreas jobb och släppte casper så han kunde få springa så efter ett tag tog vi ut enzo (lejonet/elefanten) i koppel så de kunde få vara runt varandra och kanske kunna umgås utan att casper blir less på enzo (vilket han har största rätt att vara!!) Casper är måttligt intresserad av enzo utan vill hellre springa runt, leka och kissa ifred.

Efter ett tag så såg man enzo söka kontakt med casper och inte på det trevliga sättet utan att han stirrar ut honom, stressar honom och utmanar honom! Då casper är så mycket större och äldre så borde ju enzo vara lite ödmjuk mot casper. Men nej, elefanten utmanar honom tills han får spö och han ger sig iaf inte!

Så det resulterade i ett litet rivsår på kinden. Blame yourself enzo! När det hände så pep han inte utan skulle på casper ännu mer så det är inte synd om enzo denna gång!!


Så går det när man är kaxig!
Han gör ju iaf rätt för sitt namn ; Biscus Skaar!

2 kommentarer:

u know who sa...

stackars bäbisen! han som är så gullig

Frida sa...

ojdå, hoppas det inte blir ett fult ärr :S annars kan vi börja kalla han för scarface! ;p