onsdag 19 mars 2008

ungdomsgård 2008!

idag var en händelserik dag! träffade petra för en liten fika hemma och pratade och hade mysigt.. alltid trevligt att vara med petra! plingade på dörren, hmm vem kan det vara.. klart det var granntanten.. men som tur var hon inte jobbig eller ville klaga. hon ville säga att petra hade glömt lyserna på bilen på.. tur man har en nyfiken granne..!! hahah

senare plingade de igen, då var det syster.. trevligt att hon med tittade förbi.. som vanligt hade hon en hög med modetidningar.. sofies mode, hm och cosmo.. så typiskt ella..

helt plötsligt kom jocke hem.. han skulle till hallsta tydligen. senare öppnades dörren och där stod fredrik med en kabab i handen..

det var ett evigt plingade på dörren.. ibland känns som en ungdomsgård fast för gamlingar.. :P hahahah men trevligt det.. alla går som man vill, rotar i kyl och skafferi! men trevligt är det..

ska jobba idag för första gången på länge.. ska bli skönt men jobbar 12-18 så jag undrar om det är någon mer i kassan så man kan få vara på golvet ist.. hoppas det iaf! får se vad som händer..

Inga kommentarer: