lördag 13 juni 2009

hundvakt.

Lördag morgon och vi sov länge för en gångs skull! Det var ju såå skönt :) Gick och la oss sent igår så då får man sova sent.

Igår och vi god middag med ella och fredrik och som vanligt blir det livliga dissuktioner(?). Alla har åsikter som ska delas med alla. Trevligt hade vi iaf :) Spelade "med vilda gester" ocg det var riktigt roligt att se fredrik kräla på golvet och ella som gissade helt åt skogen eller inte alls :P

Frida och fredde kom över vid 12 tiden och sa hej. Frida passade på och äta lite rester som blev kvar efter middagen. Skönt att det blir ätet eftersom det annars kommer få slängas då vi är kassa på att äta rester. Satt och pratade i köket en stund och fredde var ju så fin i sin kavaj.

Ikväll blir det hem till nicklas och sussi med danne och jeanette. Ska umgås lite och ha trevligt. Ska även vara hundvakt idag till lilla herman då hans husse och matte ska på bröllop. Synd bara att vi inte kan ha casper hemma hos oss eftersom enzo bara taggar casper till bråk. Enzo vill verkligen ha söp verkar det som :P Casper får vara hemma men vi åker dit och rastar honom och så. Ikväll har vi alltså en nattgäst iform av en liten fralla. mys mys på HÖG nivå :)

Inga kommentarer: