fredag 30 januari 2009

trevlig fredag!

sitter framför tv som vanligt med datorn i knät och tittar på lets dance. andreas somna på soffan vid nio tiden, han var så trött. enzo ligger också och sover i hallen. så man kan lugnt säga att jag har en lugn och skön fredagskväll :D

var på djurmagazinet idag på hälla och tittade lite. hittade ett jättefint halsband som vi köpte och en kattleksak med. det är en plastpinne med ett långt snöre i fleee som han fullkomligt älskar! inte fick vi en hund iaf, han beter sig mest som en katt.. haha men söt är han!
vi träffade ett ungt par som också var där med sin hund, en don canario (tror att rasen hette så, grymt söt och stor!) bosse som han hette var 7 månader och vägde 42 kilo! så vi stod och pratade jättelänge och hundarna lekte jättebra med varann! var så sött och se, enzo blev helt slut efter ett tag. sen träffade vi en till liten rottis, budda på 4 månader. alla tre lekte lite med varann inne i butiken medans alla hussar och mattar kunde stå och prata och utbyta tips med varandra. riktigt trevligt! slutade med att klockan var tio i sju. hade alltså varit där inne i nästan två timmar! tiden går verkligen fort när man har trevligt! :D

åkte förbi 55an och hämtade mat. andreas fick sin kebabtallrik så han var överlycklig! och jag kunde äta min första kebab på över ett år UTAN att få ont i magen, så trevligt!

var på stan idag med mamma och köpte massa fina kläder. två tunikor, en vårjacka, tights, en tubtopp att sova i, en kofta och en nässäcär (skitsvårt att stava, fattar ni vad jag menar?) till gunnel. hahah var riktigt trevligt att gå på stan med mamma!

en riktigt trevlig fredag med andra ord! ska bli skönt att krypa ner i säng och sova gott sen, för finns det nå skönare än och sova? :)

1 kommentar:

Anonym sa...

låter som en trevlig fredag <3