tisdag 17 februari 2009

enzo tror att han är en häst

var nyss ute och gick i parken. träffade en jättetrevlig dam som också var ute med sin hund. en jättesöt kille på sex år. var en likdan ras som mormor och morfar hade. stod och pratade lite och hon gav mig jättemånga bra tips om vad man kan göra i olika situationer. så jäkla pinsamt när enzo helt plötsligt börjar rida på stackars hunden.. så pinsamt och han kunde inte ge sig heller. enda gången har har ridit är på hunden och stackars emelie. han har aldrig gjort de på mig, andreas, sophie, mamma eller på nått gosedjur han har.. så kepigt.. men men, glad att han inte gör det ofta iaf.

har skissat lite på idéer på olika saker som aros auto kan göra olika helger med sina kunder. förhoppningsvis kan det vara nått vettigt jag har kommit på.

ska förbi emelie en stund ikväll och hälsa på. så glad för derasd skull att de får något eget! alltid skönt att ha sitt eget ställe även om det är skönt att vara hemma ibland och bli bortskämd.

ska kolla på en annan lägenhet imorn. får se hur den är. synd bara att det är sådant högt utgångspris på den. men bra hyra och helt nyrenoverad med både kök och badrum! på bilderna så ser rummen ut att vara dubbelt så stora.. en mäklare som tar kort med viiiiiiiiidvinkel så det står härliga till. tur att man har tittat på en likadan förut så man vet hur stor den är igentligen så man inte blir besviken när man kommer dit. får se imorn hur det går!

nu duschen!

Inga kommentarer: